HSN-academie

Welkom bij HSN-Academie! HSN-Academie is dé plek voor al onze medewerkers om te blijven ontwikkelen. De HSN staat voor kansrijk, uitdagend en toekomstgericht onderwijs voor onze leerlingen. En dat begint bij jou!

Waarom moeilijk doen, als het samen kan! (Loesje)

Visie

De HSN biedt christelijk onderwijs van goede kwaliteit. Dat kan geen enkele onderwijsprofessional alleen. De vraagstukken reiken verder dan een individuele medewerker of één van de HSN-scholen afzonderlijk kan bereiken. De HSN streeft op alle niveaus naar teams die functioneren als een professionele leergemeenschap. Permanent samen delen, onderzoeken en verbeteren van de praktijk van medewerkers om zo het onderwijs aan de leerlingen te verbeteren.

HSN-academie: een leven lang leren!

Binnen de HSN-academie zijn er tal van mogelijkheden om je te verdiepen en je te laten inspireren. Klik op de kopjes voor meer informatie. Zit jouw leervraag of leeraanbod er niet bij? Mail dan naar hsnacademie@hsn-scholen.nl.

Code sluiten
Leernetwerken

Bij HSN-Academie staat jouw leervraag centraal. Ben jij op zoek naar antwoorden op vragen waar je al geruime tijd mee loopt? Beschik jij over kennis en ervaring die je graag met anderen binnen de school en/ of de HSN wilt delen? Ben jij op zoek naar een inspirerende groep mensen met een gedeelde interesse om van en met elkaar leren? Dan is deelname aan één van onze leernetwerken echt iets voor jou!

Heb je leervragen of beschik jij over kennis en ervaring die je wilt delen? Mail naar hsnacademie@hsn-scholen.nl

HSN-studiedag

Coming soon: HSN-studiedag 10 april 2024. Deze dag staat bol van ontmoeting, inspiratie en vraagstukken die jou en anderen bezig houden. Meer informatie volgt binnenkort.

Schoolcoaching

De HSN investeert in het vakmanschap van elke leerkracht. Bij de HSN zijn er twee schoolcoaches actief; Johan Mulder en Marianne Ruizendaal. Coaching is een waardevol instrument om jou als beginnende of ervaren collega te begeleiden in je professionalisering. Herken jij je in één van de volgende vragen of heb je een andere vraag, betrek dan één van de schoolcoaches van de HSN erbij.

Ben jij een startende leerkracht? Dan heb jij geluk, want je krijgt sowieso coaching!

Ben jij nieuw bij de HSN? Dan maak je kennis met de schoolcoach. Wellicht zijn zij van betekenis voor jou!

Wil jij graag ondersteund worden bij innovaties?

Heb je specifieke vragen over jouw vakmanschap waarop je gecoacht wil worden?

Heb je een duobaan en wil je graag gecoacht worden op een goede samenwerking?

Wil je zicht krijgen op jouw overtuigingen en hoe die ten dienste staan van de ontwikkeling van het onderwijs aan de kinderen?

Sta jij open voor co-teaching waarin je actief gecoacht wordt tijdens de les?

Meer informatie is te verkrijgen bij je directeur, zij helpen je graag om met de schoolcoaches in contact te komen!

Identiteitsbijeenkomst HSN

Dit schooljaar zijn we gestart met het nieuwe bijbelrooster. Elke dag is een mogelijkheid om de boodschap van liefde en hoop mee te geven aan de kinderen. Maar hoe vertellen we de verhalen, hoe voeren we geloofsgesprekken, hoe kunnen we hiervoor het materiaal van Bijbel Basics goed inzetten? En hoe bereik je kinderen in jouw groep die voor een groot deel opgroeien in een seculiere omgeving? Deze vragen staan centraal op de identiteitsbijeenkomst van 16 november 2023.

Tijd: 16.00 – 19.30 uur.

Locatie: Opstandingskerk, Hoefslag 132, Nijkerk.